Jürgen Snoeren

directeur | uitgever

Maritge Wielaard

commercieel directeur

LINK – ‘altijd op zoek naar een goed verhaal’

Wat zoekt LINK?

Bij LINK zijn we op zoek naar een Goed Verhaal. Een verhaal dat de lezer meetrekt van begin tot eind, met een boeiend plot, sterke personages en een eigen stijl. Een goed verhaal kan voorkomen in elk genre: van thriller tot young adult, van literatuur tot fantasy en non-fictie. LINK sluit geen enkel genre uit. We zijn daarom altijd op zoek naar Nederlandse auteurs die een goed verhaal te vertellen hebben, in wat voor genre dan ook.

Wat maakt LINK anders?

LINK bestaat uit een klein team met veel ervaring. We weten dat we niet kunnen concurreren met grote uitgeverijen, dat willen we ook niet. Wat we onze auteurs bieden is onze kennis, ervaring en persoonlijke begeleiding. Manuscripten worden door LINK persoonlijk begeleid en onze boeken worden in alle beschikbare kanalen uitgezet (zowel digitaal als in print).

Wat kan LINK?

Bij LINK hebben we veel ervaring met alle aspecten van het uitgeefproces, zowel voor het traditionele (papier) als het digitale uitgeven. Deze expertise zetten wij in voor al onze auteurs.

Wat biedt LINK?

LINK biedt een regulier VVL-contract met een voorschot en aangepaste voorwaarden voor de digitale uitgaven: hiervoor geldt een 50/50 verdeling van de inkomsten, na aftrek van de kosten nodig voor publicatie en distributie. We hebben dit vertaald naar een vast percentage van 30% van de netto-omzet.

Wat wil LINK?

We zien je manuscript graag tegemoet. En wie weet heten we je spoedig welkom als LINK auteur!

Bij wie hoort LINK?

LINK is een zelfstandige uitgeverij die opereert onder de vleugels van Uitgeverij Van Duuren Media. Dit geeft ons de vrijheid snel te handelen, onze eigen weg te kiezen, met volledige technische en facilitaire ondersteuning.

Waar vind je LINK?

Het hoofdkantoor van LINK zit in Culemborg (Triosingel 38).